Spesifikasi dan Review : Tommee Tippee Electric Breast Pump

0
11
views

[themify_slider visible=”1″ scroll=”1″ auto=”1″ wrap=”yes” speed=”normal” slider_nav=”yes” ]

[themify_slide]closer-to-nature-manual-breast-pump[/themify_slide]

[themify_slide]closer-to-nature-electric-breast-pump[/themify_slide]

[themify_slide]new_tommee_tippe_pump[/themify_slide]

[/themify_slider]

Harga :

Bermula dari RM420 [Bandingkan harga]

Ciri-ciri Utama

  1. Cup silikon yang lembut.
  2. Mudah dicuci dan dipasang.
  3. 3 tahap daya sedutan – tinggi, sederhana, rendah
  4. Menggunakan battery AA
  5. Didatangkan dengan kotak steriliser

Kelebihan

  1. Kecil dan mudah dibawa kemana-mana
  2. Penyedut plastik yang lembut tidak menyakitkan puting
  3. Boleh menggunakan batteri, maka boleh dibawa kemana-mana tak perlu mencari plak.

Kekurangan

  1. Bunyi agak kuat

Aksesori-aksesori lain yang didatangkan sekali

  1. 1 electric breast pump
  2. 1 botol 150ml
  3. 1 bekas penyimpanan susu
  4. 6 breast pads
  5. 1 bekas steriliser

Review pengguna

kali pertama aku pakai…memang agak tak biasa…nak banding ngan Bp lain..TT nyer penyedut daripada getah [agak tebal]-tapi tak menyakitkan..dan melekap kemas ke breast…tak de leaking atau lelehan..dan alhamdulillah…susu aku dapat di pump ngan baik tanpe perlu amik mase yang lama……..Review lengkap

This Tommee Tippee Electric Breast Pump is also battery operated for travel purposes. Its compact size makes it possible for me to keep it in Ayden’s milk bag during outing.….Review lengkap

If you all masih tercari-cari breast pump apa yang sesuai.. akak recommend kan korang beli ni.. Selain closer to nature.. akak paling suka sebab very convenient dan mudah dibawa kemana-mana.. kalau korang jenis yang tak lekat kat rumah.. asyik banyak hal kat luar.. guna je nie.. dah lah kecik, comel, boleh guna battery pulak tu ;)…..Review lengkap

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here