5 fesyen baju mengandung moden terkini 2017. Mudahnya bergaya! – Bahagian I

0
7825
views

Mengandung? Sukar untuk mencari baju yang sesuai? Kami tahu tempoh kehamilan memerlukan anda mencari pakaian yang selesa. Jangan risau! Kami ingin membantu anda. Jom kita lihat inspirasi fesyen baju mengandung terkini.

#1 Blaus berbutang? Boleh!

uniqlo
fashionvalet-poplook
fashionvalet-9months

Baju berbutang begini selesa dipakai dan tidak panas. Pastikan anda mendapatkan baju yang materialnya kapas untuk keselesaan. Bila perut bertambah besar, anda boleh menggayakannya seperti kardigan dengan memakai baju t di dalam.

#2 Kardigan yang comel!

9-months-cardi
9-months-cardi-black-belted
9-months-cardi-yellow-assymetrical
fashionvalet-blazer
fashionvalet-bolero
fashionvalet-long-jaket

Kardigan ialah sesuatu yang anda mesti ada. Dengan hanya baju t sahaja anda boleh nampak bergaya dengan kardigan yang menarik.

#3 Jubah stail moden dan terkini

fashionvalet-materniti-jubah

fashionvalet-materniti-jubah-mumsluv

fashionvalet-materniti-jubah-pink-flower
fashionvalet-materniti-jubah-purple-white-pattern
fashionvalet-materniti-jubah-sleeveless
zalora-9months-dress

Ingin nampak lebih anggun ketika majlis keramaian? Sukar untuk memilih baju yang sesuai? Lebih mudah jika anda menggayakan jubah atau dress.

#4 Anda berani dengan kelainan? Cubalah jumpsuit

romper
Jumpsuit yang comel menyerlahkan lagi keanggunan anda. Mungkin lebih selesa daripada berseluar. Ia adalah gaya yang effortless!

#5 Berseluar juga anda boleh… begitu juga ber-skirt

fv-denim-pants fv-pink-pants fv-rolled-pants uniqlo-jogger-pants-maternity uniqlo-pants-maternity fv-calomera-maternity-skirt fv-calomera-maternity-skirt-pink fv-skirt-maternity zalora-9months-stripe-skirt fv-skinny-jeans zalora-9months-relaxed-jeans

Ramai yang masih suka berseluar walaupun ketika hamil. Tidak salah! Sekarang sudah banyak pilihan seluar untuk wanita mengandung. Membuatkan anda rambang mata memilihnya. Malah anda juga boleh mengenakan skirt sepanjang tempoh mengandung. Anda pasti kelihatan comel dan ceria!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.